Ons concept

Wat wij bieden


Bij My Addiction kunt u zich laten verwennen en genieten van medische manicure en pedicure, semi-permanente make-up, wimper- en wenkbrauwcorrectie, diode laserontharing, gezichts- en lichaamsbehandelingen van hoge kwaliteit, dit alles in een zeer gastvrije omgeving en in een warme en dynamische werksfeer.


Julie en haar team heten u welkom in hun salon in de Lesbroussartstraat 122, op een steenworp afstand van de Place Flagey.


Opleiding voor professionals 


Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste biedt Julie schoonheidsspecialisten de mogelijkheid om hun techniek te perfectioneren door middel van opleidingsdagen.


Onze klantbeoordelingen:

Tatiana doet nu al een paar maanden mijn semi-permanente nagellak en het is altijd een perfect uitgevoerde job! Schoon, netjes, glanzend en lang houdbaar (3 weken). Het is prachtig 🤩 Bovendien is het team zeer gastvrij en professioneel. Ik beveel het ten zeerste aan! :-) - Chloé G.
Gezellige schoonheidssalon, warme ontvangst en sfeer. Biedt verschillende behandelingen. Ik ben een fan van de volledige pedicure en mijn nagels. Dank je Julie voor je vriendelijkheid en zachtmoedigheid - L.J
De mooiste nagels van de stad! Dank u Julie en haar team voor een service altijd aan de top, Met een ongelooflijke keuze van kleur!!! 💅 - Floriane